Váš železničný portál
Registrovať sa

Spoločnosť BUDAMAR organizuje veľkú fotosúťaž

Plné rozlíšenie v novom okne

Popis:

Jedna z najväčších slovenských spoločností pôsobiaca aj v železničnej doprave BUDAMAR LOGISTICS, a.s. si pripravila pre fanúšikov železnice veľkolepú fotosúťaž, ktorá bude prebiehať počas celej zimy a to v termíne od 1. 11. 2020 až do 28. 2. 2021.

Témou fotosúťaže sú rušne Siemens Vectron práve vo farbách skupiny BUDAMAR GROUP zachytené v zimnom období. Konkrétne hovoríme o strojoch 383.211 až 215.

Veľkým lákadlom sú ceny, ktoré si v BUDAMAR GROUP pre svojich fanúšikov pripravili. Tretie miesto získava skvelý ruksak na uloženie fotovýbavy, druhé miesto získava ročné predplatné programu na úpravu fotografií Adobe Lightroom a víťaz obdrží krásny model rušňa Siemens Vectron a zážitkovú jazdu na jednom z rušňov v čele nákladného vlaku, ktoré majú byť stredobodom fotografií čo ocení nejeden železničný fanúšik.

Viac informácií sa dozviete na facebook spoločnosti BUDAMAR LOGISTICS, a.s. alebo na ich web stránkach kde nájdete aj presné podmienky súťaže.

A ešte jedna vec na záver. BUDAMAR GROUP pracuje aj na dvoch vylepšeniach súťaže. V priebehu mesiaca november podstúpia všetky ich rušne očistnú kúru aby sa na fotografiách leskli čistotou a druhou pripravovanou vecou je, že sa pracuje na sprístupnení online polohy všetkých piatich rušňov tak, aby bolo možné si live pozrieť ich polohu.

Na záver želáme všetkým krásne a vydarené zábery a veľa šťastia pri love Vectronov.

Informácie o fotke:

Dátum 05.11.2020
Miesto
Vlak
Autor Mates Pleško
Zobrazené 1393

Pridajte sa do diskusie!

2 komentáre k: Spoločnosť BUDAMAR organizuje veľkú fotosúťaž

julio zo dňa 6.11.2020 9:53

Ešte by mohli pripojiť aj presný rozpis jázd, aby fotografi nečakali celé týždne tam, kde nič od Budamaru nejazdí. A čo ak nebude sneh?

Reagovať

Mates Pleško zo dňa 6.11.2020 13:53

Redaktor

Julio, pracuje sa na tom, aby sa dala poloha sledovať online, v priebehu mesiaca by to mohlo byť aktuálne. Keď nebude sneh, tak budú fotky bez snehu.

Reagovať

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

Zadajte správnu hodnotu *