Váš železničný portál
Registrovať sa

Narodeninová jazda s Albatrosom do Wolsztyna (PL)

Tip na výlet 21.4.2014 18:10 administrator Zobrazené: 1383

Albatros klub v spolupráci s partnermi vás srdečne pozýva na ďalšiu zo série narodeninových jázd parného rušňa 498.104 Albatros, ktorý tento rok slávi svoje 60 narodeniny. Cieľom mimoriadneho parného vlaku bude poľské mesto Wolsztyn, v ktorom sa koná už XXI. ročník prehliadky parných rušňov. Popri množstve pary a parných rušňov, je pre účastníkov pripravená aj prehliadka krásneho mestečka Wolsztyn, so zaujímavou architektúrou. Samotná výstava a prehliadka sa uskutoční počas víkendu 3. a 4. mája 2014.

Súprava vlaku bude zostavená z lehátkových vozňov Bac a reštauračného vozňa WRa. Z Bratislavy vyrazí vlak vo štvrtok 1. mája s predpokladaným príchodom do poľského Wolsztyna v piatok 2. mája. Návrat späť je plánovaný na pondelok 5. mája s príchodom do Bratislavy v utorňajších dopoludňajších hodinách (nakoľko sa jedná o mimoriadnu jazdu cez územie dvoch štátov, hodinu príchodu do Bratislavy Albatros klub negarantuje).

Pre zväčšenie náhľadu kliknite na plagát.

Cena miestenky: 170,- €/osoba; druhá, tretia a štvrtá osoba v tom istom kupé platí 150,- €/osoba.
V cene miestenky je doprava na trase Bratislava – Wolsztyn – Bratislava, ubytovanie v lehátkových vozňoch Bac, strava počas jazdy tam aj späť (raňajky – obed – večera).

V prípade záujmu napíšte e-mail na adresu: albatrosklub@albatrosklub.sk, do predmetu správy napíšte POLSKO 2014 a Vaše meno. Predpredaj miesteniek je od 15.2.2014 do vypredania kapacity vlaku.

Súvisiaci odkaz:
S Albatrosom za Katkou (25.-28.4.2014)

Zdroj: ALBATROS klub
Ilustračné foto na titulke: ALBATROS klub

Pridajte sa do diskusie!

Žiadny komentár k: Narodeninová jazda s Albatrosom do Wolsztyna (PL)

rodney001 zo dňa 4.3.2014 17:25

Mozem Vam poskytnut na tuto akciu svoje profesionalne tlmocnicke a prekladatelske sluzby do/z polskeho jazyka. Nechajte mi odkaz.

Reagovať

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

Zadajte správnu hodnotu *