Váš železničný portál
Registrovať sa

Stret vlaku s automobilom v Lochoviciach

Železničné nehody 16.10.2014 7:27 administrator Zobrazené: 1800

15.10.2014 sa ráno pred 8. hodinou odohrala ďalšia tragédia. Nehoda sa udiala v Lochoviciach na železničnom priecestí zabezpečenom svetelnou výstražnou signalizáciou bez závor, ktorá bola podľa šetrenia na mieste mimoriadnej udalosti v čase nehody v činnosti. Následkom stretu, motorový vozeň vykoľajil. Pri nehode bola vážne zranená vodička (1984) osobného automobilu, ktorá musela byť z vozidla doslova “ vystrihnutá „. Vyslobodzovanie bolo zložité a hasičom zabralo viac ako hodinu, no vyzerá to, že táto nehoda bola z kategórie tých, so šťastnejším koncom. Podľa diskusií na internete bolo vylúčené aj oslepenie vodičky slnkom, ktoré v tomto čase svieti na čelo vlaku. Doprava na tejto trati je už obnovená.

Poďakovanie za pomoc pri záchranných prácach patrí vojakom AČR z druhej roty Čestnej stráže, posádkové veliteľstvo Praha, ktorí náhodne prechádzali miestom udalosti.

Informácie a fotografie: DIČR + Policejní deník + HZS STČ

Pridajte sa do diskusie!

Žiadny komentár k: Stret vlaku s automobilom v Lochoviciach

pilkus zo dňa 16.10.2014 19:51

toto sa dá prežiť ? :angel

zrušiť všetky blikače ktoré nik nevidí a závory ktoré každý obchádza. pred každé priecestie pás oceľových tŕňov ktoré sa vysunú pri jazde vlaku. :auto:

Reagovať

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

Zadajte správnu hodnotu *