Váš železničný portál
Registrovať sa

Nostalgickým vlakom na výlet do Vysokých Tatier

Tip na výlet 10.9.2015 13:00 administrator Zobrazené: 1666

Klub historických a koľajových vozidiel (KHKV) z Košíc a Veterán klub železníc z Popradu vypravia už na budúcu nedeľu 13.septembra nostalgické vlaky do Tatranskej Lomnice pri príležitosti 120. výročia trate Studený Potok – Tatranská Lomnica. „Netradične v nedeľu prevezú obľúbené historické motoráčiky cestujúcich do jeseňou zaliatych veľhôr, kde sa budú môcť vydať na krátky výlet, navštíviť Múzeum TANAPu v Tatranskej Lomnici, alebo sa povoziť na vynovenej historickej električke Kométa, ktorá bude premávať medzi starým Smokovcom a Tatranskou Lomnicou,“ informuje Ľubomír Lehotský z KHKV.

Nostalgická jazda je vhodná nielen pre milovníkov historických vlakov, ale aj pre rodiny s deťmi. Pripravené je zvýhodnené vstupné do Múzea TANAPu a na jazdu tatranskou električkou Kométou. Dôležité však je, aby si cestujúci rezervovali miesto vopred na stránke www.khkv.sk alebo priamo na rezervaciekhkv@gmail.com
Historické motoráky Magda a Ľubka odchádzajú z Košíc z hlavnej železničnej stanice v nedeľu 13. septembra o 8:20 h. V Poprade sa stretnú s podobnou súpravou historických Hurvíkov, ktorí zasa privezú cestujúcich zo západu – z Považia.
Pre zväčšenie náhľadu kliknite na konkrétny plagát.
Zdroj: VKŽ, KHKV

Pridajte sa do diskusie!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

Zadajte správnu hodnotu *