Váš železničný portál
Registrovať sa

Oslávte s RegioJet prvé výročie – cestou zadarmo

Slovensko 9.3.2013 6:10 administrator Zobrazené: 1260

Pondelok 4. marca 2013 uplynul presne 1 rok od zahájenia premávky vlakov RegioJet na trati Bratislava – Dunajská Streda – Komárno. Touto cestou by sa chcel RegioJet poďakovať všetkým svojim cestujúcim, a ako darček si pre Vás pripravil malý bonus. V sobotu 9. marca 2013 môžete vo všetkých vlakoch spoločnosti RegioJet na trati Bratislava – Komárno cestovať úplne zadarmo!


Vlaky RegioJet začali na trati Bratislava – Komárno premávať v nedeľu 4. marca 2012, čím nahradili predošlého dopravcu, Železničnú spoločnosť Slovensko. Za prvý rok prepravil RegioJet viac než 1,5 milióna spokojných cestujúcich, čo predstavuje medziročný nárast o takmer 98 %. Súkromný dopravca priniesol na Slovensko novú kvalitu cestovania a služieb:

  • atraktívny taktový cestovný poriadok,
  • bezplatná tlač,
  • bezplatné pripojenie na internet
  • vybudovanie záchytných parkovísk v Kvetoslavove a Dunajskej Strede.

Už teraz pripravuje tento dopravca pre svojich cestujúcich nové výhodné produkty. Od 6. marca 2013 RegioJet zavádza balíček Thermalpass Dunajská Streda, vo vlakoch ďalej pripravuje bezplatné pripojenie na službu PIANO a od júna plánuje pridať v rannej špičke v smere do Bratislavy nový vlak.

Zdroj: RegioJet
Titulná fotografia: Juraj Streber

Pridajte sa do diskusie!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

Zadajte správnu hodnotu *