Váš železničný portál
Registrovať sa

1116.029

Plné rozlíšenie v novom okne

Informácie o fotke:

Dátum 17.5.2009
Miesto Wien-Praterstern
Vlak
Autor © Bc. Miloš Chomjak
Zobrazené 3333

Pridajte sa do diskusie!

Žiadny komentár k: 1116.029

riky zo dňa 17.6.2009 7:55

To si tu soupravu opravdu nemohl vyfotit celou ?! škoda

Reagovať

362.005 zo dňa 19.6.2009 6:24

ad riky:
Nemohol! Ak by si bol troška vnímavejší, všimol by si si v pravej časti obrázku kúsok plošinového vozňa. Boli tam odstavené vozne. Preto je to tak ako je! Fotiť reklamného taurusa na čelo je o ničom. Choď na traťový úsek Wien Sudb. – Floridsdorf, urob tam slnečný záber s architektúrou Viedne s celou súpravou CityShuttle tlačenou rekl. taurusom a pošli foto do galérie. Zdrž sa prosím nabudúce komentárov od veci. Ani na tvojich foto nemáš celé súpravy, i keď by si mohol mať, tak neviem čo tu riešiš… http://www.flickr.com/photos/___riky___/3486660464/in/set-72157615629475971/ :good: :pipi:

Reagovať

Honzinus zo dňa 19.6.2009 7:54

362.005: Nezlob se, ale velmi se mýlíš. Proti fotce nemám nic, ale naprosto musím souhlasit s Rikym. Tebou nalinkovaný příklad Rikyho fotky je něco uplně jiného než toto! Riky má tu soupravu na pravé straně ohraničenou stromy, tedy neuseklou hranou fotky, ale přijemně mizící za přirozený porost. To je trošku něco jiného ne? Tady je souprava evidentě useklá hranou fotky. Lepší by bylo aby tam ten plošinový vůz byl celý. Přesně nevím co je dál, ale ideální by bylo, aby souprava mizela za něco, třeba stromy, budovu nebo tak. Posadit konec vlaku takto k hraně fotky neni podle mě nejlepší typ kompozice.
Opatrně s tak prudkýmí řečmi, komentářů od věci by se měl raději zdržet někdo jiný, nebo se mýlím? :pipi:

Reagovať

362.005 zo dňa 19.6.2009 10:52

ad Honzimus:
Vidím, že máš rovnaký vkus ako riky! Ak si si nevšimol, tak súprava „mizí“ za stĺp trakčného vedenia a kúsok plošiňáka. Takže je to podľa tvojich slov či zásad či podľa čoho sa riadiš. Toto nie je web na hodnotenie fotografií a už vôbec nie na blé komentáre. Ak sa ti fotka nepáči, tak sa na na ňu nepozeraj!

Reagovať

Honzinus zo dňa 19.6.2009 11:20

Fotka se mi líbí, ale kdyby tam bylo napravo ještě trochu víc, bylo by to o mno hlepší. Takový kousek vozu se podle mě nepočítá. Svým komentářem jsem chtěl vyjádřit souhlas s Rikym, myslím, že jeho komentář byl věcný. Nic proti fotce, já osobně třeba tuto mašinu vůbec nemám vyfocenou, asi proto, že nikam moc nejezdím. Takže pokud by mi to nevyšlo jinak, určitě bych cvaknul i takto. Fotka by pro mě i tak měla hodnotu. Pokud bych měl na výběr jinou kompozici, asi bych ji zvolil. 🙂

Reagovať

kubicek zo dňa 19.6.2009 19:14

Toto nie je web na hodnotenie fotografií a už vôbec nie na blé komentáre

Tak to snad aby admini zrušili možnost hodnocení fotek a stejně tak zrušili možnost diskuze, případně zavedli nějakou proceduru schvalování diskuzních příspěvků. Jestli ti vadí, že se zde někdo vyjádří k tvé fotce, tak publikuj někde, kde komentáře neexistují nebo se ti k nim maximálně vyjádří lidi prostřednictvím pár dementních smajlíků. A budeš mít pokoj od blbých komentářů Honzina a rikyho, s kterými taky často nesouhlasím, ale tentokrát ano. A nikdy bych se neodvážil je za jejich názory napadat a urážet.

Reagovať

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

Zadajte správnu hodnotu *