Váš železničný portál
Registrovať sa

Bardejovská strela

Tip na výlet 20.8.2016 0:00 administrator Zobrazené: 2258

V historickom meste Bardejov sa chystá jarmok. V sobotu 27. augusta sa naň môžete vybrať nostalgickým motorovým vlakom Klubu historických koľajových vozidiel Košice. Organizátori upozorňujú, že miesto je potrebné si rezervovať vopred. Okrem toho do Bardejova premávajú z Prešova osobné vlaky Železničnej spoločnosti Slovensko.

 

 

 

jarmok

Uličky starobylého najkrajšieho historického mesta  na Slovensku v dňoch 25. – 28. augusta 2016 opätovne ožijú netradičným ruchom obchodníkov, remeselníkov a návštevníkov 665. ročníka historického a 45. ročníka novodobého Bardejovského jarmoku.

Na Bardejovský jarmok, ktorý Mesto Bardejov organizuje počas štyroch augustových dní,  sa môžu trhovníci prihlásiť s už tradične rôznorodým spotrebným tovarom, občerstvením, gurmánskymi jarmočnými špecialitami, remeselníci s ukážkami svojich remesiel a samozrejme nesmú chýbať aj prevádzkovatelia zábavných atrakcií a lunaparkov.

Počas štyroch jarmočných dní sa trhovníci a návštevníci mesta môžu tešiť na už teraz pripravovaný bohatý kultúrny program všetkých hudobných žánrov a množstvo ďalších sprievodných akcií výročného jarmoku.

Žiadosti pre účasť trhovníkov na jarmoku a záväzné termíny podávania žiadostí, resp. všetky podrobné informácie o podmienkach a organizácií bardejovského jarmoku, nájdete tu.

Zdroj: Zssk, mesto Bardejov

Pridajte sa do diskusie!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

Zadajte správnu hodnotu *